Γεννήθηκα το 1966 στην Αθήνα. O πατέρας μου ήταν από το Αθαμάνιο Άρτας και η μητέρα του από την Ιεράπετρα της Κρήτης, από Μικρασιάτες γονείς.

Τελείωσα αριστούχος το Βαρβάκειο και πέτυχα 2ος στους Μηχανολόγους Μηχανικούς στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Απολύθηκα από το στρατό στον Έβρο όπου υπηρέτησα σε μονάδα Τεθωρακισμένων και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ανέπτυξα έντονη δραστηριότητα για κοινά, ενταγμένος στην Αριστερά από τα μαθητικά μου χρόνια. Αρθρογραφούσα τακτικά σε εφημερίδες και έντυπα του χώρου, τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα για ζητήματα διεθνών σχέσεων, εξωτερικής πολιτικής, ενέργειας και οικονομίας. Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2014 ήμουν συντονιστής του τμήματος εξωτερικής πολιτικής.

Συμμετείχα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στο Υπουργείο Εξωτερικών ως Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και από το 2017 ως Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου Πρωθυπουργού.

Εκλέχτηκα βουλευτής Δυτικής Αττικής το 2019 και διετέλεσα αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας. Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την εκλογή Σ. Κασσελάκη.